نمک دريا از طريق تبخير آب اقيانوس يا آب درياچه هاي آب شور ، معمولاً با کمي فرآوري توليد مي شود. بسته به منبع آب اين ماده معدني و عناصر مشخصي را پشت سر مي گذارد. اين مواد معدني طعم و رنگ را به نمک دريا اضافه مي کنند که در انواع درشتي نيز به چشم مي خورد.
نمک سفره معمولاً از رسوبات نمک زيرزميني استخراج مي شود. نمک سفره به سختي براي از بين بردن مواد معدني فرآوري مي شود و معمولاً حاوي افزودني براي جلوگيري از جمع شدن است. بعدها به نمک يد را اضافه کرده اند، يک ماده مغذي اساسي است که به حفظ تيروئيد سالم کمک مي کند.
نمک دريا و نمک تصفيه شده از نظر ارزش غذايي يکساني ندارند ، البته نمک دريا اغلب سالم تر است. نمک دريا و نمک تصفيه شده حاوي مقادير قابل توجهي سديم با وزن هستند.
احتمالاً شما از هشدارهاي بهداشتي رايج شنيده ايد "براي سلامتي بهتر قلب به رژيم غذايي کم سديم بپيونديد." اگرچه در مورد نمکي که باعث فشار خون بالا مي شود ، حقيقت وجود دارد.
اين فقط مربوط به نمک تصفيه شده است که غالباً مشاهده مي کنيد. شيکر نمک در رستوران ها. به اين دليل است که اين نمک ها از مواد معدني مفيد آنها محروم شده اند و فقط سديم و کلريد دارند که عدم تعادل و بيماري را در بدن ايجاد مي کنند.
نمک دريا واقعي هزاران سال است که توسط اجداد ما استفاده ميشد و کالايي با ارزش براي تهيه غذاهاي فصلي و تقويت سلامتي آنها بوده است.
از هر نوع نمکي که لذت مي بريد ، آن را با اعتدال مصرف کنيد. دستورالعمل هاي رژيمي براي آمريکايي ها محدود کردن سديم به کمتر از 2300 ميلي گرم در روز را توصيه مي کند.
درباره این سایت